2010. december 15., szerda

Joga & Ski Camp 2011 - Puy Saint-Vincent, Franciaország


Szeretnék Nektek egy különleges és nagyon-nagyon jó sí/board programot ajánlani :)

Egy itthon még egyedülálló kezdeményezéssel szeretném az idei téli síszezont egy kicsit különlegesebbé tenni a Naturelle csapatával közös szervezésben.

Miért is fosszuk meg magunkat a jóga gyakorlásának örömétől akkor, amikor éppen távol vagyunk az otthontól, például azért, mert síelni mentünk… J
De nemcsak ez motoszkált a fejünkben akkor, amikor a Sí és Jóga ötlete megszületett, hanem a jóga gyakorlati hasznos oldala is, amivel rengeteget tud segíteni nekünk abban, hogy a síelésünk /boardozásunk még nagyobb élmény legyen, és nem utolsó sorban abban, hogy jelentősen csökkentsük a sérülésveszélyt.

Ahogyan általában semmilyen sportolást nem javasolt bemelegítés nélkül kezdeni, és nyújtás nélkül befejezni, a téli sportolásunkkor is gondolni kell erre, noha ez gyakran elmarad. Annak érdekében, hogy rugalmasak legyen az izmaink és az izületeink, (amiket lehet, hogy már hetek óta egyáltalán nem mozgattunk át) jobbá váljon a koncentrációnk és az egyensúlyunk, speciális, de könnyen, bárki számára elvégezhető jóga gyakorlatokkal melegítjük majd be (és nyújtjuk le) az izmainkat és az izületeinket és hangolódunk rá nem csak fejben, hanem testben is a havas lejtők meghódításáraJ

Egyelőre három időpontot terveztünk, ezen belül kettőt március végére, amikor már akár a szabadban, a napon, az oxigén dús hegyi levegőn is tudunk jógázni. Puy Saint-Vincent nagyon hóbiztos hely, a késői időpont azért különösen jó, mert még rengeteg a hó, már nincs sok ember és az időjárás is zömében naposJA szállás közvetlenül a pálya mellett van, nagyon szépen berendezett (4,6,8 fős) apartman házakban. Tavaly teszteltem a helyet és azonnal beleszerettem! Minden igényt kielégítő hosszú pályarendszer van, nagyon jó minőségű és rengeteg havunk volt (akkor is március végén voltunk) és a szállás is nagyon barátságos és igényesen kialakított.  A program ára 179 euro (szállás, síbérlet és jóga).  Igény esetén tudunk mikrobuszt indítani, fejenként 22 ezer forint az útiköltség oda-vissza.

Az időpontok:
2011. március 25 – április 3. (Puy Saint-Vincent)
2011. április 2 –április 10. (Puy Saint-Vincent)
2011. január 28 – február 6. (Vars)

Jelentkezni nálam, vagy a Naturelle csapatánál a http://www.naturelle.hu/ -n megadott kontaktoknál lehet.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése